diumenge, 27 de març del 2011

2on CAMPUS



Intens cap de setmana de MTB, o com diria en nostre erudit filòsof, d’autèntic Free Ride. Començarem el divendres a la inauguració de la nova botiga SOUL BIKES. Cares conegudes, amics, amistats, musica, cervesa i bicicleta. Molt bon ambient a d’inauguració, que alguns culminarem sopant al Soanba.


El dissabte, a les 8:00 h comencem el que seria el 2on Campus DH RIDERS SAMARUC. Una vegada al lloc, i desprès de comprovar el mal estat del campillo a causa de les passades pluges, decidim, desprès d’un xicotet esmorzar, anar cap a la serra per fer unes quantes baixades. La senda Creuer o militar, les antenes i el Besorí. Ja prop de les 14 h tornem cap al campillo, on ens esperava una espectacular paella “custom”. I mentre l’arròs s’eixugava. Manel i Joan Carles es llancen a fer alguns salts.


Fou una llàstima que el camp estigués tan enfangat i que no ens deixes fer res. Però, gaudirem d’un espectacular dia de MTB amb els amics: José Luis, Rafa Tarazona, Juanjo, Manel Ibars, Joan Carles Renom, Rafa Ripoll & Son, Tomás, Rafa, Juan, David, Miguel Angel, Pepe Zamora i Fede.