dilluns, 30 de novembre del 2009

La Fenasosa i II

28 de novembre, jornada de DH a la Fenasosa. Com diria el nostre amic: "tot un disfrutar"


El bike park al complet. Hem començat una mica més tard per allargar un poc massa l'esmorzar, i es que, la coca d'arrop i l'orujo el que volen es pasencia. Hem trovat els remontes més fluids que en anterios ocasions. El terreny continua igual de sec. Fem quatre baixades al matí i tres al vespre. Dues punxades meues ens fan pedre algún remonte. Avanç de dinar fem la 6 intercalant tramos de la 7 fins al wood-park, amb un nou tramo espectacular.

Al vespre conmençem els remontes cap a le 16:15 fins a les 18 h. que ja fent-se de nit arreplegem.
En resum una bona jornada, esperem que el proper día 7, tindre un oratge tan bo com el d'aquesta i disfrutar amb la companyia dels nostres amics del 40Plataformasband.




Jose Luis s'ha trovat espectacularment "votaor" i es que no s'en ha deixat cap del de la 6 y la 7.

diumenge, 22 de novembre del 2009

Rafa Ripoll Designs

Moltes vegades no sabem que posar-se per practicar aquest esport, les tendències ens fan anar d'un costat cap a altre, que si el rally, el XC, el Freeride, l'enduro i no se cuantes modalitats més que ens maregen al hora de triar la roba que posar-se per eixir de casa.
Amb l'intenció d'ajudar-vos al hora de fer una bona el.lecció, vos presente:

Moda 2010: "Rafa Ripoll Designs"

un visionarí que fará que no paseu desaperceguts a la muntany. Fixeu-vos bé i no pergau detall.



"24 pornking"

Fontanars i 2

Un altra jornada a Fontanars amb el 40Plataformasband; Raúl. Rafa, Miguel Angel, David i Rafeta. Aquesta jornada els remontes ens han cundit prou més que l'anterior setmana. Cap a les 9 h la primera baixada i a les 13 h hem finalitzat la jornada.

El terreny continua igual de sec i amb tramos prou pedregossos desl quals el meu casc i el meu peto han sigut testic. Les dos últimes baixades les hem fet per la baixada nova, la del barranc, molt, molt xula. Per la resta podem dir que "tot un disfrutar".


Vos deixe uns videos; un parell del bot del barranc i un altre d'un tramo de la nova baixada.





Al blog dels 40Plataformas band podrem vore el muntage de "Produccions Arrapador".

diumenge, 15 de novembre del 2009

Fontanars

Jornada de DH a Fontanars, aquesta vegada amb remonte motoritzat, aproximadament 10 km de remontada, per una baixada rápida. Hi hauria que plantejarse que es millor, si fer els remontes a peu o amb furgó.
De Fontanars poc hi ha que dir, baixada rápida i divertida. Alguna millora i una ruta nova que no hem fet.
Com a reportaje fotográfic vos deixe aquesta foto feta desde el "Balcon del Jucar" i esperarem a que "Produccions Arrapador" edite els videos d'aquesta jornada.

dijous, 12 de novembre del 2009

Al otro lado

Vos presente aquesta página: "Al otro lado", la trove prou interesant, l'actualitzen ´més asovint que els notres blogs i en ella podem trovar videos, noticies, competicions, etc. aquest es el seu enllaç: