diumenge, 9 d’agost del 2009

Les fotos de La Molina
























La Molina 2009

Divendres 7 d'Agost, una escapadeta a La Molina.



Fixat el punt de partida a Sant Pere i Sant Pau, José Luis i jo ens preparavem la jornada a La Molina. I quant consultarem les prediccions meterologiques, ens va caure el mon als peus. A tota la zona de la Molina es preveien plujes i tempestes.... vaja mala sort!! I es que enguany allá on anem portem aigua; a la Fenasosa, pluja, A Grandvalira; pluja, a Vallnord; Pluja. Aixi que amb els anims per terra, decidim anar-hi.
A les 7 h eixim de Tarragona i enfilem camí cap a La Molina. Tot el viatge sense fer cap comentari sobre l’oratge. El cel es veia net de núvols, però cap dels dos feia comentaris. I per fi poguérem gaudir d'una bona jornada a un bike park, sense pluja ni fang i amb un excel·lent oratge.

Desprès d’un bon esmorzar, pugem al telecabina i cap avall, a per totes les sendes. Aquestes les trobarem un poc trencades, i el terreny molt sec i relliscós. El qual ens va fer pegar alguna forta relliscada a la pista negra....Puguerem provar totes les pistes i el wod-park. Les roges, plenes de bots, talladets, es feien molt divertides.

A les 15:30h ens feren l’ultima remuntada, dons l’oratge comença a canviar amb risc de tempesta. Per lo que a les 17 h plegarem desprès de l’ultima baixada i de passar una estona al bots del wod-park.


Concloent, la impresió del bike.park ha sigut bona. Ho hem passat bé, s’hem recordat dels amics i com sempre, et quedes amb ganes de tornar.

diumenge, 2 d’agost del 2009